NOSTRA·PATRONA·CLIO·MVSA·HISTORIAE

NOSTRA·PATRONA·CLIO·MVSA·HISTORIAE
"Historia magistra vitae est" (Cicero)

lunes, 5 de noviembre de 2007

JA ÉS NADAL A...

L'avançament del Nadal, entenent per Nadal no pas el nostre ex-alcalde o el responsable de les infraestructures de la Generalitat, és a dir de totes aquelles que no volen a Madrid, sinó la festa de celebració del naixement del nen Jesús, que quina obvietat, imagineu-vos que a sobre de no haver estat engendrat per cap ésser humà hagués nascut adult, però disculpeu-me perquè crec que amb aquesta senyora subordinada a l'estil Cuní, el qual en aquests moments està parlant de la intel·ligència compartida per tots els éssers humans, ja que la Rahola li ha tirat una floreta de les seves i l'ha elevat a semidéu i ell s'ha vist obligat a fer allò de la modèstia, que no sempre fa, haureu perdut l'embrió de l'oració, així que la reiteraré. L'avançament del Nadal havia estat fins ara cosa de El Corte Inglés, però això, com tot, està canviant. Ara ja no són aquests grans magatzems els que s'anticipen, els quals encara, crec que no han encetat la campanya nadalenca, o potser sí, és clar que en l'estat actual de la seu d'aquests a Tarragona, no queda gaire clar, sinó l'Ajuntament, a data d'avui, 5 de novembre, ja tenim tots els nostres carrers amb les seves alegres llums amb estrelles i elements tan nostrats com pares noels que ens recorden que ja podem començar a comprar impulsivament els regals que el tió cagarà, o el pare noel, que és molt més fashion i cool, que no pas una cagada d'un tronc, ens portarà sota la xemeneia dels nostres pisos.

Ara us preguntareu, i amb raó, i a mi què? Per què parla d'un tema com aquest, tan transcendental per altra banda que podria arribar a canviar les nostres vides? Doncs el motiu del meu article, o post que també queda més fashion dir-li així, no és cal altre que fer una crida a vosaltres, futurs historiadors, si el Nadal comença cada vegada més aviat, fent futurologia, arribarà a ser el Nadal tot l'any i ens donaran festa els pocs dies que no ho sigui? Si és així, digueu-me, quines conseqüències tindria? Què serà dels tios de Catalunya, acabaran en un abocador? Seran revenuts a algun altre país que no els hi arriba el pressupost per instal·lar la cultura yankee? Mulleu-vos i després d'estar saturats dels sumèris, parleu-me del futur.

.

Gabino (no patiu, no sóc la rencarnació del beat Olaso). Salut!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pues no estaría nada mal eso de las vacaciones, jeje, aunque con esto del cambio climático llegará el día que sea Navidad y veamos al Papa Noel y a los Reyes Magos en tirantes y pantalón corto o a Ramón García en la Puerta del Sol con una camisa hawaina...

Rafa